Wie zijn wij

Bij Kinderdagverblijf Koekadoca werken we zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers.

Ik ben Ingrid, eigenaar van Koekadoca en moeder van inmiddels drie volwassen kinderen van 31, 27 en 22 jaar. Ik ben bijna 21 jaar geleden begonnen als gastouder, waarbij ik tegelijkertijd ben begonnen aan de opleiding tot pedagogisch medewerker. Na twee jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik begonnen met de eerste plannen tot realisatie van mijn eigen kinderdagverblijf. 11 jaar geleden zijn de plannen concreet geworden en was "Kindercentrum Koekadoca" een feit.  Binnen ons team streven we naar kwaliteit, maar hebben we ook ruimte voor plezier. Dit is ook bij de kinderen terug te zien, ze komen met veel plezier naar het kinderdagverblijf. Ik ben trots op het kinderdagverblijf en mijn team.

"Koekadoca" is afgeleid van de naam van mijn jongste dochter Yoica. Dit werd door de kinderen in de opvang vaak uitgesproken als Doica, Doka en Koeka. Koekadoca dus: een naam die door de kinderen gemakkelijk wordt uitgesproken omdat de naam door kinderen is bedacht!

Vanaf de start streven we kwaliteit na, waarbij we het kleinschalige en persoonlijke karakter hebben behouden. Doordat wij zo klein zijn, staan wij ook allemaal op de groep en voeren wij samen administratieve taken uit. Hierdoor blijven onze lijnen heel kort en kunnen ouders direct bij ons terecht met vragen.

En zeg nou zelf: wie wordt er op zijn werk 's ochtends begroet door een groep stralende snoetjes die blij zijn om je weer te zien?

Recensie ouder: "Warm, vertrouwd, persoonlijk en veilig. Allemaal woorden die voor mij aangeven waar Koekadoca voor staat. Onze dochter van 4 gaat inmiddels naar de basisschool en heeft mede door de goede begeleiding in de periode bij Koekadoca een warme start gehad. Zelfs nu ze al een half jaar naar school gaat wil ze nog altijd mee om haar broertje van bijna 3 op te halen, zodat ze toch even Ingrid & Amanda kan zien. Haar broertje gaat ook al met veel plezier naar Koekadoca. Hij komt met grote verhalen thuis wat hij allemaal heeft beleefd en gedaan. Echt doorslaggevend is voor ons de wijze waarop Ingrid en Amanda met kinderen en ouders omgaan. Bij hen kan je echt je kinderen met een prettig gevoel in vertrouwde handen achterlaten!"


Recensie ouder: "Zorgzaam, lief, betrouwbaar, bedachtzaam, geduldig, zorgvuldig, vriendelijk, zomaar een paar woorden die ons te binnen schieten als we denken aan de zorg voor onze kinderen. Jullie waren er altijd, met zoveel geduld & liefde, voor onze kinderen in deze kwetsbare en kostbare jaren! Hiervoor willen we jullie ontzettend bedanken! We zullen jullie missen."  

Kinderdagverblijf Koekadoca
      kleinschalige kinderopvang                         
Kaart
Opbellen
E-mail
Info