Wie zijn wij

Bij Kinderdagverblijf Koekadoca werken we zoveel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers.

Ik ben Ingrid, eigenaar van Koekadoca en moeder van inmiddels drie volwassen kinderen van 33, 29 en 23 jaar. Ik ben bijna 23 jaar geleden begonnen als gastouder, waarbij ik tegelijkertijd ben begonnen aan de opleiding tot pedagogisch medewerker. Na twee jaar heb ik mijn diploma gehaald en ben ik begonnen met de eerste plannen tot realisatie van mijn eigen kinderdagverblijf. Ruim 13 jaar geleden zijn de plannen concreet geworden en was "Kindercentrum Koekadoca" een feit.  Binnen ons team streven we naar kwaliteit, maar hebben we ook ruimte voor plezier. Dit is ook bij de kinderen terug te zien, ze komen met veel plezier naar het kinderdagverblijf. Ik ben trots op het kinderdagverblijf en mijn team.

"Koekadoca" is afgeleid van de naam van mijn jongste dochter Yoica. Dit werd door de kinderen in de opvang vaak uitgesproken als Doica, Doka en Koeka. Koekadoca dus: een naam die door de kinderen gemakkelijk wordt uitgesproken omdat de naam door kinderen is bedacht!

Vanaf de start streven we kwaliteit na, waarbij we het kleinschalige en persoonlijke karakter hebben behouden. Doordat wij zo klein zijn, staan wij ook allemaal op de groep en voeren wij samen administratieve taken uit. Hierdoor blijven onze lijnen heel kort en kunnen ouders direct bij ons terecht met vragen.

En zeg nou zelf: wie wordt er op zijn werk 's ochtends begroet door een groep stralende snoetjes die blij zijn om je weer te zien?Kinderdagverblijf Koekadoca
      kleinschalige kinderopvang                         
Kaart
Opbellen
E-mail
Info