Wat bieden wij

Kinderdagverblijf Koekadoca werkt net even anders dan andere kinderdagverblijven. Onze sterke punten even op een rij:

  • Kleinschalige kinderopvang met persoonlijke aandacht voor het kind en de ouders in een warme, huiselijke omgeving.
  • Vaste pedagogisch medewerkers op de groep: altijd een vertrouwd gezicht!
  • Wij zijn de hele dag bereikbaar op zowel een vast als mobiel nummer of via SMS/WhatsApp, zodat u altijd kunt informeren hoe het met uw kind(eren) gaat, bij vragen over extra opvang of verschuiving van dagen. 
  • Flexibiliteit in opvang: breng- en haalmomenten gedurende de hele dag, dagen ruilen en dagen extra in overleg. Wisselende dagen mogelijk mits er plaats is.  
  • Wij bieden diverse activiteiten aan: dansen, zingen, boekjes (voor)lezen, knutselen, ontwikkelings-spellen en puzzelen. Hiernaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen met elkaar vrij kunnen spelen en hun sociaal-emotionele vaardigheden kunnen ontwikkelen. Wij bieden diverse materialen en technieken aan, waarbij het niet draait om het resultaat, maar om het ontdekken en lekker bezig zijn van de kinderen.  
  • Onze ontdektuin is zowel geschikt voor de grotere kinderen als de baby's. Lekker verstoppen in het speelhuisje, praten met elkaar door de spreekbuis, fietsen op de speeltegels, picknicken aan de tafel en lekker chillen op het gras. 
  • Buiten werken wij samen met de kinderen in de moestuin en daarna is het natuurlijk proeven en smullen van o.a. spinazie, worteltjes, tuinkers en aardbeien.
  • 's Avonds de mogelijkheid tot het eten van een verse, warme maaltijd van Eet komeet!
  • De factuur wordt aan het begin van de maand berekend 
  • Vakantie, feest- en studiedagen worden niet doorberekend. Als uw kind ziek is, kunnen deze uren binnen een maand ingehaald worden.

 

Recensie ouder: "Onze kindjes gaan altijd met plezier naar Koekadoca. Het is voor hen een hele vertrouwde omgeving, mede dankzij de kleinschaligheid waar we bewust voor gekozen hebben. Elke dag dezelfde 2 pedagogisch medewerksters en geen groepswisselingen bij bepaalde leeftijden. Daarnaast is er volop aandacht voor de kinderen en doen ze leuke dingen zoals verkeerslessen of het verzorgen van een moestuintje. Bij de activiteiten wordt rekening gehouden met wat het kind wel/niet kan, zodat iedereen er op z’n eigen manier plezier aan beleeft. Zo maakt mijn dochter (over een paar maanden wordt ze 4) bijvoorbeeld sinds enige tijd groep 1 werkjes, wat een leuke voorbereiding is op de basisschool en ervoor zorgt dat ze voldoende uitdaging heeft tijdens de laatste maanden. Verder is Koekadoca erg flexibel wat betreft opvangdagen en -uren, er is veel mogelijk in overleg. Dit is voor ons erg prettig en heeft ons al regelmatig uitkomst geboden, zowel werk als privé gerelateerd. Kortom: Koekadoca is voor ons kinderopvang op maat en we zijn er zeer tevreden over!"

 

 

Kinderdagverblijf Koekadoca
      kleinschalige kinderopvang                         
Kaart
Opbellen
E-mail
Info