Zelfs de worteltjes maken vriendjes bij Kindercentrum Koekadoca


Koekadoca, omdat ieder kind uniek is!

Zelfs de worteltjes maken vriendjes bij Koekadoca


Welkom 

 Kinderdagverblijf  Koekadoca biedt zeer kleinschalige kinderopvang gelegen aan de rand van de wijk Vathorst in Amersfoort. Koekadoca biedt opvang aan één groep kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Waar wij naar streven is eerlijke, verantwoorde kinderopvang.

Veel aandacht voor kinderen en dat voor een redelijke betaalbaar uurtarief.

Wij realiseren de aandacht voor de kinderen doordat we 3 pedagogisch medewerkers op een groep van 12 kinderen hebben staan, ook als er wettelijk gezien maar 2 pedagogisch medewerkers nodig zijn. Ondanks het feit dat we kwaliteit leveren, proberen we het uurtarief betaalbaar te houden.

We investeren veel in ontwikkelingsmateriaal, zodat we de kinderen op verschillende manieren kunnen uitdagen. Ook blijven we altijd kritisch naar de ruimte kijken en waar nodig vervangen we materialen of passen we het materiaal aan.

Ook onderscheiden we ons tijdens het fruitmoment. We geven de kinderen veel verschillende soorten fruit. Banaan, appel, peer en druiven zijn er altijd, maar we bieden de kinderen ook meloen, mango, aardbei, kiwi, mandarijn, abrikoos of zelf gekweekte fruit naar gelang het seizoen. Op deze manier kunnen de kinderen ook andere smaken ointdekken.

Tijdens de GGD controles van de afgelopen jaren, kwam steeds naar voren dat we een rustig en ontspannen klimaat hebben gerealiseerd, waarbij de kinderen zich veilig en thuis kunnen voelen. Daar zijn wij bijzonder trots op!

Wil je meer weten? Lees gerust verder op onze website, ook kan je vragen stellen via het contactformulier. 

Wij onderscheiden ons van andere kinderdagverblijven door de manier van inschrijven. Je kan je bij ons pas inschrijven als we plek hebben. Op deze manier ben je verzekerd van een plek voor ons kinderdagverblijf.  

Op moment dat we plek hebben, nodigen we je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We hebben er bewust voor gekozen om geen foto's van kinderen op onze website te plaatsen.


Recensie ouder:

"Uit alle kinderdagverblijven in Vathorst voelt het soms moeilijk kiezen. Waar gaat je kind de beste tijd hebben, wie gaat er het beste voor je kind zorgen als jij er niet bent. Ieder kinderdagverblijf lijkt of is hiervoor geschikt. Toch heeft Koekadoca volgens ons iets unieks, namelijk dat een kind daar echt uniek is en mag zijn. Voor ons kind was Koekadoca de beste keuze die we hadden kunnen maken. Hij heeft er heerlijke jaren gehad en nog steeds wil hij heel graag af en toe terug. Knuffelen met Ingrid en haar team wil hij nog steeds heel erg graag. Het fijne aan Koekadoca is het enthousiasme en de drive die de leidsters laten zien. De liefde en geduld die ze met de kinderen hebben. De wil om een kind een eigen identiteit te laten hebben, maar ook om een goede leerschool te zijn. Onze zoon heeft veel van hen geleerd. Niet alleen zelf zijn jas aantrekken, maar ook hoe hij om kan gaan met zowel jongere als oudere kinderen. Hoe je eigen groente kweekt, maar ook hoe het verkeer werkt met eigen fietsjes en echt werkende stoplichten. Voor ons als ouder was het fijne aan Koekadoca dat Ingrid of de vaste leidsters er altijd waren. Geen wisselende leidsters. Ik kan als ouder niets anders dan dit kinderdagverblijf meer dan van harte aanbevelen. Voor ons is Koekadoca een waardevolle aanvulling geweest op het leven van onze zoon."


Kinderdagverblijf Koekadoca
      kleinschalige kinderopvang                         
Kaart
Opbellen
E-mail
Info