Tarieven 2024

Wij zijn er trots op dat wij, ondanks de hoge eisen die wij aan onze opvang stellen, toch een zeer voordelig uurtarief kunnen hanteren. Hierbij zijn fruit, drinken, brood en een tussendoortje, verzorgingsproducten zoals luiers, zonnebrandcrème, persoonlijk beddengoed en slaapzak inbegrepen.

Bij Koekadoca zijn we flexibel in opvang. U kunt uw kind op ieder gewenst moment brengen en halen en iets eerder of later aansluitend op onze openingstijden is ook geen probleem. In principe komt ieder kind op vaste dagen, maar een dag ruilen of extra komen is in overleg mogelijk, mits we niet over het pedagogisch medewerker / kindratio heen gaan.  Bij het uurtarief betaal je 11 uur per dag. Ook hanteren wij een minimum van 2 dagen in de week. Minder dan dit is niet in het belang van het kind, hij/zij moet zich hier volledig thuis kunnen voelen. 

Wij werken anders dan ander kinderdagverblijven, bij ons kan je je pas inschrijven als we plek hebben. Hebben we geen plek, dan kan je je niet inschrijven. We houden de plek ook vrij, daardoor ben je verzekerd van een plek en kom je niet voor verrassingen te staan. Voor de inschrijving berekenen we € 35,00. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij de eerste factuur.

Indien er gebruik wordt gemaakt van een warme maaltijd bedragen de kosten hiervan € 2,84 per keer. Dit wordt achteraf berekend via de maandfactuur. Onze uurtarieven zijn exclusief flesvoeding.


  Het uurtarief voor een hele dag 2024

Dit tarief is € 11,04. Hierbij berekenen we 11 uur per dag en 50 weken per jaar. 

Het bedrag dat maandelijks betaald moet worden is:


aantal dagen per week

aantal uur per maand

maandbedrag

bedrag op jaarbasis

2 dagen per week

91,67

€    1.012,04

€   12.144,48

3 dagen per week

137,50

€ 1.518,00

€   18.216,00

4 dagen per week

183,33

€ 2.023,96

€   24.287,52

5 dagen per week

229,17

€ 2.530,04

€   30.360,48
 Klik op deze link voor een proefberekening kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. 

Voor het  uurtarief geldt het volgende:   

- Een dag ruilen is mogelijk, mits we niet over de beroepskracht / kindratio heen gaan. Ook vangen we niet meer dan 12 kinderen tegelijk op. 

- Het is verder mogelijk om extra uren (op andere dagen dan contractdagen) af te nemen. Deze uren worden als extra afgenomen uren aan het eind van de maand berekend. Hierbij wordt uitgegaan van het tarief per dag € 108,46.

- De facturatie vind plaats aan het begin van de maand. 

- Wij bieden de mogelijkheid dagen in te halen (in geval van ziekte) binnen een termijn van één maand vanaf de niet afgenomen dag, mits we hierbij niet over de pedagogisch medewerker / kindratio heen gaan. Ook vangen we niet meer dan 12 kinderen tegelijk op.

- Er vindt geen restitutie plaats van niet afgenomen dagen.Kinderdagverblijf Koekadoca
      kleinschalige kinderopvang                         
Kaart
Opbellen
E-mail
Info